miercuri, 2 ianuarie 2013

Funcția Refresh la Windows 8

Functia Refresh - reprezintă modalitatea rapidă și simplă de reîmprospătare a sistemului de operare Windows 8.Cu trecerea timpului există posibilitatea ca sistemul de operare Windows să sufere,modificări ce pot duce la limitarea performanțelor și blocarii sistemului. Funcția Refresh a fost special creată pentru a reîmprospăta  sistemul Windows 8,scutindu-te de reinstalarea sistemului de operare atunci când nu mai ești multumit de performanțele acestuia. Funcția Refresh nu îți va șterge fișierele personale- însă setările calculatorului vor reveni la starea standard, post-instalare.Urmează pașii următori,fără alt program:
->1. Accesează bara cu funcții a sistemului de operare Windows 8 prin simpla mutare a cursorului în coltul din dreapta-jos al ecranului și acționează meniul Settings:
->2. Continuă prin apăsarea butonului Change PC settings:
->3. Din cadrul meniului PC settings, click pe sub-meniul General, apoi apasă butonul Get started, aferent funcției Refresh (Refresh your PC without affecting your files):
->4. Funcția Refresh a sistemului de operare Windows 8 te va înștiința înainte de a continua în legatură cu efectele acesteia asupra datelor din calculatorul tau. Apasa butonul Next pentru a continuă:
->5. Pornește procesul de reîmprospatare al calculatorului tău ce rulează Windows 8 prin simpla apasare a butonului Refresh:
->6. Calculatorul tău va primi Restart, iar funcția Refresh va reîmprospăta sistemul de operare în cel mai scurt timp posibil. Asteapta ca acest proces sa se incheie cu succes, după care calculatorul tău va porni în mod automat: Acum poți folosi noua funcție Refresh,în schimbul reinstalărilor dese ale sistemului
de operare, scutind astfel timp și muncă.Succes!

>