duminică, 16 septembrie 2012

Curățarea fișierelor duplicate și eliberarea hard diskului!

Găsiți fișiere duble și spațiu liber pe hard disk.
În fiecare zi la calculator se adună  fișiere identice pe computer.Păstrarea de duplicate inutile pe computer înseamnă irosirea de spațiu valoros pe hard disk. 
Auslogics Duplicate File Finder  va găsi și șterge aceste fișiere, astfel încât să nu vă lipsească spațiu liber pe disc!Sortează și 
organizează colecțiile de mass-media-Colecții fișiere, cum ar fi muzică, video, imagini și fotografii,devin de multe ori sursa primară de fișiere identice.Dacă aveți o colecție de muzică de mai multe sute sau chiar mii de fișiere mp3-poate doriți să le sortați prin ștergerea pieselor identice.
Cu acest program gratuit vă puteți organiza fișierele și eliberarea spațiului liber pe hard disk.Programul are motorul de cautare MD5,care permite  să caute fișiere duplicate de conținut,indiferent de alte criterii.Ștergerea dublurilor.După ce scanarea este terminată, vă sunt prezentate  o listă de duplicate găsite.Puteți marca fișierele duplicate pe care doriți să le ștergeți selectând casetele de validare ale acestora. Îl puteți Downloada-Descarca gratuit: 
http://www.auslogics.com/en/software/duplicate-file-finder
>