joi, 1 martie 2012

Le iubim și scriem despre ele!

1 Martie ***Poate suntem mai aproape de ele!"O simplă Aventură trece în două luni…O dragoste la prima vedere trece în 2 ani…. O iubire îți schimbă total viața…"
*Este important pentru o femeie să aibă lângă ea un bărbat care din când în când:Să facă curat, să gătească și să repare ce se mai strică prin casă.
*Este important pentru o femeie să aibă lângă ea un bărbat căruia să-i destăinuie aspirațiile ei  și care să o asculte și să o înțeleagă.*Este important pentru o femeie să aibă lângă ea un bărbat care să o admire și care să facă  dragoste cu ea din placere. 
*Este important pentru o femeie să aibă lângă ea un bărbat care să o scoată în lume și să o  trateze ca pe o Prințesă tot timpul, nu doar la ocaziile speciale.*Este foarte important pentru o femeie ca cei patru bărbați să nu se cunoască între ei...Pentru a păstra liniștea și pacea în familie, aveți nevoie de răbdare,dragoste,înțelegere și de cel puțin două televizoare." Iubirea înseamnă să dai cuiva șansa să te distrugă și să ai încredere că nu o va face…"D-zeu a creat în primul rînd bărbatul,
după aia a creat femeia,și când a văzut ce a făcut,a creat alcoolul...
>