joi, 22 decembrie 2011

Magia Craciunului-La Mulți Ani!!!

"Acum, când colindele,toate născute sub zăpezi,aduc cu ele mireasma lui Iisus născut în iesle,simțim și noi tot mai tare atmosfera de Sărbatoare ce se apropie.
Deschideți ușa și lăsați spiritul Crăciunului să vă intre în casă! Deschideți inimile și lăsați Bucuria și Împlinirea să vă intre în suflet! Deschideți larg brațele și îmbrațișarea voastră caldă,vorba bună și gândul curat să fie cel mai de preț cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea,
Înțelepciunea,Încrederea și Generozitatea să vă călăuzească pașii în noul An!La mulți ani!Îngerii să  vă lumineze sufletul și să vă îndeplinească dorințele,de Craciun și în ficare zi,ca și acum!Armonie, Pace și Iubire vă dorim tuturor!!!"
"Iubește…zâmbește…exprimă-te…relaxează-te…ajută un bătrân…acceptă un compliment…ascultă-ți prietenii…reia un proiect abandonat…fii întelegator cu tine și cu alții…uită-te la un album cu fotografii…pictează un tablou…ascultă tacerea…aminteste-ți întotdeauna că nu ești singur…spune-le celor dragi cât de mult îi iubești…imaginează-ți că astăzi nu ai nici o grijă…joaca-te cu un copil…citește o carte bună…alege-ți o stea pe cer…fii copil înca o dată…da-ți voie să mai și greșești…lasă-i pe alți să te ajute …renunța la ce nu-ți place…îndeplinește-ți promisiunile…închide ochii și imajineaza-ți ca ești pe o plaja tropicala…privește atent o floare…cumpără-ți ceva ce îți dorești de mult…speră că ceea ce-ți doresti se va îndeplini…ajută-i pe alții…respiră profund…fă-ți un cadou…Iubește!!!"

2 comentarii :

Forum dintoate spunea...

La Mulţi Ani !...Sărbători fericite.

davcosti spunea...

Și dumneavoastră la toata lumea!!!LA MULȚI ANI!!!

>