duminică, 2 octombrie 2011

Burn ISO image files în Windows 7

 (Windows Disc Image Burner)  
Știați că pe Windows 7 nu mai aveți nevoie de Nero, Ultra ISO sau alt gen de software ISO burner, pentru a scrie imagini ISO / IMG pe CD / DVD?Windows Disc Image Burner, este o aplicație (feature) a Windows 7, care ne permite să scriem o imagine ISO (un joc, un program, un sistem de operare împachetat .ISO) pe un CD sau un DVD.How to burn a ISO image în Windows 7.
1.În primul rând trebuie să aveți un DVD / CD gol,   pe care să vă încapă fișierele din imaginea ISO ce urmează a fi scrisă.
2.Introduceți un DVD gol. Blank recordable disc. (Ignorați căsuța de Autoplay.)
3.Faceți click-dreapta pe imaginea ISO , ce urmează a fi copiată, iar în  meniul care se deschide selectați "Open with" -> Windows Disc Image Burner.  Aveți posibilitatea să selectați "Verify disc after burning", pentru a fi siguri că imaginea ISO nu a  fost scrisă cu erori.La finalizarea procesului de scriere, discul va fi ejectat automat.  How to burn ISO files în Windows 7. Windows Disc Image Burner
4.În Windows Disc Image Burner selectați partiția în care aveți DVD-ul / CD-ul (dacă aveți mai multe DVD-Writers), apoi apăsați butonul Burn.*Succes!
>