vineri, 15 aprilie 2011

Cum scap de Windows 7 genuine – RemoveWAT

Cum scap de Windows 7 genuine – RemoveWAT
Cei drept in Romania marea majoritate a computerelor de acasă sunt fară licență si sincer pentru acest lucru nu trebuie condamnat nimeni, chiar dacă managementul celor de la Microsoft este unul defectuos pentru buzunarul romanului sau mai bine spus nu s-au gândit la cei cu salarii de nivelul existenței.Majoritatea celor care au trecut de la Windows XP la Windows 7 pe vechiul sistem de operare s-au lovit de problema veridicitătii licenței și au fost prinși cu mața în sac.De la Windows Xp încoace Microsoft-ul a creeat o protecție a sistemelor sale de operare care la XP se numea WGA (Windows Genuine Advantage) iar la Windows 7 purtand denumirea de WAT ( Windows 7 Activation Technologies).
Cu toții cred că v-ați dat seama că atunci când vine vorba de protecția antipiraterie al sistemelor de operare, Microsoft-ul devine ceva mai răutacios, instaland o dată cu celelalte update-uri de securitate și aceste protecții fară o înstințare prealabila a utilizatorului.Pentru cei care au Windows 7 și s-au trezit cu ecranul negru dupa un restart sau o deschidere de calculator, atunci înseamnă că aceștia și-au updatat sistemul de operare, instaland și update-ul cu pricina: WAT Update (KB971033).
Chiar dacă eu unul nu incurajez pirateria, dar nici băgarea pe gât a unor lucruri care îți strica sistemul de operare nu agreez, am decis să vă dau soluția pentru îndepartarea update-ului KB971033, ce poartă denumirea și de removeWAT.DOWNLOAD -Descarcă:RemoveWAT:
http://fisierulmeu.ro/55Z6VTJ487FO/RemoveWAT-v2-2-6-zip.html
https://docs.google.comleaf?id=0B76HG9uNd28qNjFlZmQ2NTItZWU4My00MDMyLWEwMTYtYjg5MTQwMjI1ZTRi
Acest program merge doar pentru Windows 7 indiferent de versiune și NU merge pentru Windows Vista sau Windows server 2008.
De asemenea folosind acest utilitar veți avea posibilitatea ca după rularea lui și îndepartarea update-ului KB971033 să puteți continua în a instala update-uri.

8 comentarii :

Anonim spunea...

chiar merge daca tii update-urile pe on? dupa ce ma prins am oprit pc sa isi mai faca update-uri. Tu ai incercat si merge chiar daca isi face update

Anonim spunea...

mai nou nici RemoveWAT nu mai merge....o solutie este sa umblii in windows dar nu recomand...

davcosti spunea...

Au aparut windowsuri7 gata activate pe net,sunt destul de bune...

khifla spunea...

salut. ce se poate face pt un windows xp blocat la pornire de catre microsoft? in afara de format c: apoi reinstal....
Prietena mea a intrat pe pagina micros si a instalat cv de acolo. :( , apoi, la pornire imi cere sa introduc serial, iar apoi sa-l activez.

GalaxyHero spunea...

Mie una chiar mi-a mers, in schimb mai aveam vreo 12 zile pana cand sa-mi apara prostia cu windows genuine.. multumesc foarte mult!!

Anonim spunea...

Multumes mult mi mi-a mers si sunt multumit de "removeWAT"

Anonim spunea...

Multumes mult mi mi-a mers si sunt multumit de "removeWAT"

liviu stan spunea...

am un Lenovo ThinkPad Edge E 125 ...updateul de la Bluetooth failed ... mi-a disparut Bluetooth Device, la un nou download ptr.driver nu-mi gasete Bluetooth Device...ce trebuie sa fac ?

>