joi, 5 august 2010

CUM CREȘTEM PERFORMANȚELE PC-ului?

1. Intram în C:\Windows\Prefetch și ștergem toate fișierele aceelea (Ele sunt anumite fișiere care rulează cu BootScreenului).
2. Apoi intram în Start->Run și scriem regedit după aceea ne ducem la [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters] și căutam enable prefetcher, dăm dublu click pe el și la Value Data puneți 0 (zero) (asta înseamnă că am dezactivat Windows Prefetch și în acel folder din Windows nu va mai intra niciodată programe, acum boot-ul pc-ului v-a rula mai rapid).
3. Intram în Start->Run și scriem regedit după aceea ne ducem la [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control] și căutați WaitToKillServiceTimeOut, dăm dublu click pe el și la Value Data punem 200. (acum pc-ul se v-a închide mai repede).
4. Intram în Start->Run și scriem gpedit.msc după aceea ne ducem la Computer Configuration-> Administrative Templates-> Network-> QoS Packet Scheduler-> limit reversable bandwidth-> enable 20%-> OK (acum internetul se v-a incarca cu 20% mai repede).
>